Aktiviti masa dating who is kanye west dating right now

Assalamualaikum Hai korang☺☺syokkan kalau cuti lama. Actually aku start bercuti pada 15 Februari hari tu sampailah hari isnin. So,15hb bersamaan dengan hari khamis,aku balik kampung dengan anak dara tu je memandangkan husband kerja lagi khamis tu. Sepatutnya ayah akan ambil flight dari KLIA2 ke Senai. Kakak fiyah memang dah cakap awal² dengan umi yang dia nak ikut umi balik kalau dia cuti sekolah. Ingat plan malam tu nak cuci mata dekat Pasar Borong Pandan,tapi disebabkan kesian dengan kakak ipar tinggal sorang kat rumah,jadi aku temankan dia..

Walau tak buat aktiviti kemana-mana pun,duduk rumah je pun dah ok. Tapi entah apa plan adik yang duduk KL tu,dia nak balik sekali dengan ayah naik kawan dia. Tapi petang khamis tu sempat lagi kami terjah Aroi Thai Boat Noodles kat Tunamaya. Tengahari tu terus shoot balik ke Pasir Gudang dengan dua anak dara tu pulak..

Ok tak janji lah ada yang akan komen romantik tu, tapi bagi saya best la jika dapat pegi muzium seni dengan si dia sebab saya ni peminat seni!

Antelophobia // The phobia of imperfection, of not being enough.

Online dating has become a popular and quick way to meet people.

The desire to connect with another person and build a satisfying relationship exists in everyone.

Dalam bidang sukan bermaksud merujuk kepada pembahagian*Sistem variable dan aplikasi dalam isipadu(volume)intensi dan kekerapan latihan yang bertujuan untuk meningkatkan dan mengekalkan keadaan sukan yang terbaik seperti tentukan dala masa yang ditetapkan.Muzium seni best tau kalau korang berdua minat dengan seni! #malaysia #klurbanscape2017 #artmalaysia #kualalumpur #kl #malaysia #vscommunity #vscomania #wanderfolk #letsgosomewhere #aestheticinspiration #igersmalaysia #rsavsco_splashmilk #royalsnappingartists #instagood #followme #follow #like4like #tagforlikes #instalike #likeforlike #follow4follow #l4l #f4f #followback #instafollow #likes #20likes A post shared by ᴍɪᴋᴇʟ sᴘʟᴀsʜᴍɪʟᴋ (@splashmilk) on Ni tempat yang paling best untuk dating! Sebab jumpa kat universiti lepas tu stay kat universiti je la, tak perlu nak drive sana sini atau naik public transport pegi tempat lain. Kalau nak kata kat Malaysia takde muzium seni yang baik, ni tipu la. Kalau ada date macam ni baru lah tak bosan sebab boleh tengok dan pelajari benda baharu. Kalau nak dating kat cafe di universiti pun pasti lebih murah daripada cafe di luar kan? *Sukan fizikal menggunakan sifat sifat seperti kekuatan, stamina, kelajuan, dan beberapa kemahiran lain manakala sukan-sukan lain contohnya iaitu SUKAN AKAL menggunakan kemahiran berfikir seperti pemikiran strategik dalam CATUR.Walaubagaimanapun, rencana ini akan menumpukan perhatian kepada aspek fizikal sesuatu sukan.*Perbezaan antara sukan, permainan, dan latihan.

Leave a Reply